Αρχική Σελίδα

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. υπηρεσιών διαχείρησης οδικής επιχείρησης μεταξιού του Πεκίνου, ΕΠΕ είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που είναι επαγγελματική στα προϊόντα επίδειξης των οδηγήσεων και φωτισμού των οδηγήσεων. Παρέχουμε στις περιεκτικές υπηρεσίες το σχέδιο, την ανάπτυξη, την κατασκευή, το μάρκετινγκ και την μετά από-υπηρεσία.

 

Η επιχείρησή μας έχει τα elites που είναι κύρια εξειδικευμένου, καθαρισμένος, αιχμηρός τεχνικός για επάνω από 8 έτη, ξέρουν τα προϊόντα των οδηγήσεων βαθειά και ακολουθούν τη σταδιοδρομία των οδηγήσεων perseveringly. Εξετάζουμε «την ποιότητα πρώτος, υπηρεσία ανώτατη» δεδομένου ότι η διοικητική ιδέα μας, κάνει τους αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους για να συντηρήσει όλους τους πελάτες καλά στον κόσμο.

 

Τα προϊόντα Esson είναι πιστοποιημένα από SAA, TUV, UL, FCC, CE, RoHS και ούτω καθεξής. Έχουμε πωλήσει τα προϊόντα μας σε πολλές αγορές γύρω από τα καλά κανάλια κόσμων και οργάνωσης. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως στις μεγάλες & μέσες επιχειρήσεις και η κυβέρνηση του αθλητισμού, της κυκλοφορίας, της χρηματοδότησης, του civicism, της διαφήμισης, της ενέργειας και ούτω καθεξής .OEM και του ODM είναι ευπρόσδεκτη.

 

Αυτή τη στιγμή, η επιχείρησή μας παίρνει διεθνή απευθυνόμενο στην αγορά για να αναπτύξει και να ερευνήσει τα νέα προϊόντα με τη δυνατότητα αγοράς, να οδηγήσουν την οπτικοηλεκτρονική με τη echnological καινοτομία τ. Χαιρετίζουμε τις εσωτερικές και ξένες προτάσεις προσφοράς εμπόρων σχετικά με τα προϊόντα μας να συνεργαστούμε ειλικρινά για την παροχή περισσότεροι και κορυφαίας ποιότητας των προϊόντων.

 

Ανυπομονώντας να βελτιώσει και τους δύο από μας, γρηγορότερους, και ισχυρότερους με την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία σας.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

CWho είμαστε

Co. υπηρεσιών διαχείρησης οδικής επιχείρησης μεταξιού του Πεκίνου, ΕΠΕ που είναι μια κοινή εταιρία εκμετάλλευσης αποθεμάτων με μερικά θυγατριίδες επιχειρήσεις/εργοστάσια ως ολόκληρη ομάδα επιχείρησης. Τα κύρια προϊόντα μας είναι:

Επίδειξη των υπαίθριων & εσωτερικών σταθερή οδηγήσεων
Επίδειξη των υπαίθριων & εσωτερικών οδηγήσεων ενοικίου
Επίδειξη των διαφανών οδηγήσεων
Επίδειξη των μικρών οδηγήσεων πισσών
Επίδειξη των δημιουργικών προσαρμοσμένη οδηγήσεων

Ένας κύριος κατασκευαστής των οθονών των οδηγήσεων στην Κίνα

Ιδιοκτησία των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας για τα περισσότερα από τα προϊόντα

Υιοθετήστε τη συνεργασία cOem & επιχειρήσεων ODM

Κίνα Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD. Εταιρικό Προφίλ Κίνα Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD. Εταιρικό Προφίλ Κίνα Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD. Εταιρικό Προφίλ
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : COem

Αριθμός Υπαλλήλων : >100

Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-10000000

Εξαγωγή pc : 50% - 60%